Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Lillhärdalslugn och OLA!

Av Therese - 26 juli 2010 11:09

Hemma igen efter en helg uppe i Härjedalen och Lillhärdal, Idas "hemort" (hon kommer därifrån) och där hennes pappa bor, som även vi bodde hos i två nätter.

Resan började i fredags kl 15.30 Smdig resa med ålgar på vägen som jagades ner och ut i skogen av någon tjurig gubbe. Jag ville leka paparazzi och ta kort men det hann jag inte med, älgen var för snabb och jag för långsam. Bilfärden fortsatte med ett snabbt stopp i Mora där jag drabbades av ett hysteriskt skrattanfall efter att Andréa sagt en rolig grej, kan skratta fortfarande åt det.
Klockan ca 19.00 var vi framme i Lillhärdal på Drängsgatan. Packade in alla väskor och det är ju sjukt hur mycket packning man kan ha med sig trots att vi endast var fyra tjejer som skulle vara borta 2 nätter. Sen snabb mat och sen göra sig iordning. Nere på byn vid ca kl 00-02, sen hem för att sova.
Lördag spenderades med att besöka byn där det var marknad, äta kolbulle och sen åkte vi till Sveg för att besöka Dollarstore (Andréas bästa!) och kolla på den nya ridanläggningen de fått. Dock var det mer öde än i Saharas öken där. Väl hemma vilade vi middag innan det blev dags för dusch och kvällsmat.


  

Himmlen var helt slående häftig och  fin!

 

På kvällen var det sedan min bästa höjdpunkt på helgen, OLA!


  


 


Sjukt snygg och sjunger sjukt bra! Jag blir som en liten 14-årig tjej när jag ser och hör honom, man kan inte bli annat än kär! Ringde även Jenny som fick ta del av lite musik genom telefonen.

Dock var han en stor besvikelse när han först är 30 minuter sen upp på scenen och sen spelar i 30 minuter utan en endaste extra låt och ingen autograf-skrivning. Dryg? Ja, det kan man säga! 

På kvällen sen blev det discodans där vi var way to old kan man säga! Vi var liksom mittpunkten där vi på ena sidan hade småkidz dvs 14-17 åringar och andra sidan ännu mindre småkidz dvs 10-13 år. Så vi gick hem!


En härlig tripp uppåt i landet och jag kan förstå att folk väljer att semestra uppåt i landet för det ingiver ett verkligt lugn! Min bästa känsla var när vi hade ca 3 mil kvar tilll Lillhärdal och stannade mitt ute i ingenstans för att uträtta behov i orörd natur. Mäktig känsla! Totalt lugn och helt tyst, endast naturens egna ljud från träd och annat, inte en bil så långt ögat kunde nå (dock körde det ju förbi en bil såklart, men ändå). Det går liksom inte ens att beskriva det måste upplevas!


Men ändå efter en trevlig helg utan stall och hästdoft så längtar man faktiskt lite. Så igår när jag kom hem åkte jag direkt till stallet för att hälsa på Pica.


   

Hon är nog det bästa som finns!  


Hon var lite svullen på kinden, antingen från en smäll eller en broms som bitit i ett blodkärl. Hon hade inte ont när man tog på det så det är nog ingen fara, får se i eftermiddag hur det ser ut då. Då är det även dags att hoppa upp i sadeln igen och sätta igång. Det ska bli så härligt!

På återseende!


// therre

 
 
angelica

angelica

27 juli 2010 21:26

men blogga rå :D

http://ayohli.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese - 12 januari 2013 23:11

Ett livstecken från mig till ni 10-15 tappra som klickat er in här varje dag, jag ska ge er ett nytt hopp om min återkomst i bloggvärlden!   Byter bloggportal och lämnar bloggplatsen, men Therre-bloggen får finnas kvar som ett fint minne      ...

Av Therese - 29 november 2012 17:40

Mina dagar den senaste veckan har tillbringats i liggande ställning. I fredags när jag hoppade upp på Pican orsakade jag det värsta ryggskott jag varit med om!! Så nu med starkare smärtlindring, hjälp från massör och sjukgymnast är jag åter på benen,...

Av Therese - 21 november 2012 12:43


Ibland får jag sådan djupa tankar om livet och allt runt omkring,  just nu fick jag en sådan tanke...   Jag skulle vilja ha en massa, massa, massa pengar, kunna klä mig moderiktigt, kanske till och med vara en modeikon? Ha tiden och pengarna till...

Av Therese - 20 november 2012 08:44


Nu har jag överlevt ett ryggskott till! Skrev i lördags att jag hade ont i ryggen, tro fan det när jag på kvällen knappt kunde gå än mindre bära något överhuvudtaget. Dum som jag är (eller envis?) klättrade jag upp på Picas rygg för ett ridpass, inså...

Av Therese - 17 november 2012 10:40


Min rygg håller på att säga upp sig! Har haft känningar ett par dagar men kört på som vanligt ändå, det som inte dödar det härdar är ju mitt motto. Men när jag inte vågade sitta ner i sadeln i trav i torsdags och halvsatt i sadeln i fredags så bör ja...

Presentation

Omröstning

(Är en härm-apa på min kompis Andréa så jag snor hennes magnefika!) Vem är du som läser min blogg egentligen?
 Hästluktande kompis
 Hästluktande spion
 Kompis som inte luktar häst
 Spion som inte luktar häst
 En som bara ramlade in

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Från arkivet

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggar jag läser

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad eller två


Skapa flashcards